سیر سیاه تخمیری 2021-02-18

سیر سیاه چیست از کجا تهیه کنیم ؟ امروزنگار

قرن‌هاست که از سیر سیاه در انواع غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند.

سیر سیاه با طعمی شیرین و ملایم و بافتی نرم و کراکر مانند، به طور اختصاصی رایحه و عطر سیر سفید را از دست می‌دهد. این نمک‌زدایی منجر به کاهش شدید طعم تند سیر سفید و در نتیجه قابل پذیرش‌تر شدن آن در میان افرادی می‌شود که طعم تند سیر را نمی‌پسندند. مصرف زیاد سیر سیاه می‌تواند باعث بوی دهان و بدن و شکم‌درد شود. طی چند هفته‌ای که سیر را درون آرام‌پز یا پلوپز نگه می‌دارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید.

در پخت خوراک‌ها، سیر سیاه می‌تواند به خورشت‌ها و سوپ‌ها نیز افزوده شود. با اضافه کردن سیر سیاه به ترکیب گوشت و سبزیجات، می‌توانید عطر و طعم جدیدی به غذا ببخشید. همچنین، پوره کردن سیر سیاه و استفاده از آن به عنوان ماده اصلی در سس مارینارا، یک تنوع جدید به پاستا خواهد داد. پس از مطالعه مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، باید بدانید که در بست آف پرشین شما از کیفیت و اصالت هر محصول اطمینان خواهید داشت. ما بهترین سیر سیاه را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا شما تجربه‌ای متفاوت و لذیذ از این ماده غذایی فوق‌العاده داشته باشید. آخرین روش چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، استفاده از فر است.

آیولی یک سس مدیترانه‌ای است که از سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است. سیر را طوری بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود. این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آن ها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد.

بعضی از فرهنگ‌ها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های سیر می‌توانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفه‌های مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است.

سیر سیاه موجود در بست آف پرشین با کیفیت عالی و فراوری طبیعی، طعمی شیرین، ملایم و منحصر به فرد دارد که می‌تواند به هر وعده‌غذایی شما عمق و لذت ویژه‌ای اضافه کند. در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به‌ درستی کار می‌کند. سیرها را در یک ظرف مناسب داخل زودپز قرار دهید و با فویل آلومینیومی یا پارچه‌ای کمی ضخیم بپوشانید؛ سپس درب زودپز را ببندید و آن را روی حالت «گرم‌کن» تنظیم کنید. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبه‌های سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس می‌کنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیق‌تری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود.

سیر تازه تقریباً ۶۳٪ آب ، ۲۸٪ کربوهیدرات (فروکتان ها) ، ۲.۳٪ ترکیبات گوگردی ، ۲٪ پروتئین (آلییناز) ، ۱.۲٪ اسید آمینه آزاد (آرژنین) و ۱.۵ درصد فیبر دارد.سیر تازه حاوی مقدار زیادی g-glutamylcysteines دارد. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. سیر سیاه از قدیم در کره جنوبی، ژاپن و تایلند مصرف می‌شود.

مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.

سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود. این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمان‌های مراقبت از مو استفاده می‌شود. قبل از خواب شب، می‌توانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمان‌های رویش مجدد مو و استفاده می‌شود. به خصوص در بیماری کرم حلقوی روده، سیر سیاه راه حل قطعی برای درمان است. همچنین می‌توانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید.

بوته‌های سیر را خیس یا مرطوب نکنید، زیرا روند کهنه‌شدن سیرها مختل می‌شود. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (۵۴ درجه سیلسیوس) تنظیم کنید. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است. پس از انتخاب سیر، آنها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش بزنید.

طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها می‌سوزد و پوست آن‌ها نیز به رنگ قهوه‌ای در می‌آید. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و طعم دهنده است که می تواند بعد جدیدی به آشپزی شما ببخشد.

پس از خشک شدن کامل سیر، آنها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دربسته نگهداری کنید. سیر خشک در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید به مدت چند ماه قابل نگهداری است. می‌توانید آن را به صورت پودر یا تکه‌های خشک شده تهیه کنید. برای استفاده از سیر خشک، می‌توانید آن را به طور مستقیم به غذا اضافه کنید یا آن را با سایر ادویه‌ها مخلوط کنید. همچنین می‌توانید سیر خشک را با روغن زیتون یا آب گرم مخلوط کنید تا یک خمیر تهیه کنید و سپس آن را به غذا اضافه کنید. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود.

به‌علاوه خطر ابتلا به دیابت بارداری را کاهش می‌دهد و از عوارض ناشی از دیابت کنترل‌نشده جلوگیری می‌کند. آیا فرق سیر سیاه با سیر سفید را میدانید؟ شاید بپرسید طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری چگونه است؟ در ابتدا باید بدانیم سیر سیاه چیست و سیر سیاه چگونه درست میشود؟ با خواص سیر سیاه هم آشنا خواهید شد. اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد.

سیر سیاه، یک نوع سیر تخمیر شده است که به دلیل طعم شیرین و عطر قوی خود، در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. کاهش اشتها یکی از راهکارهای موثر و اصلی به منظور کاهش وزن و لاغری در افراد دارای اضافه وزن و چاق به شمار می آید. این اتفاق به واسطه مصرف سیر سیاه رخ داده میزان پرخوری در افراد مصرف کننده به شدت کاهش خواهد یافت. تاثیر سیر سیاه بر لاغری به واسطه کاهش اشتها از طریق ارسال پیام‌های سیری به مرکز کنترل اشتها در هیپوتالاموس افزایش ترشح هورمون آدرنالین تاثیر آن بر میزان افزایش متابولیسم بدن اتفاق خواهد افتاد.

سیر سیاه دکتر بیز

واکنش تخمیر نه تنها رنگ سیر را تغییر می‌دهد، بلکه عطر و طعم را نیز تغییر می‌دهد. این فرآیند طعم تند سیر سفید را از بین می‌برد و سیر را سبک و جویدنی می‌کند. سیر سیاه به عنوان یک فرآورده طبیعی با خواص فراوان، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این نوع سیر در واقع نتیجه تخمیر سیر سفید است که طی یک فرآیند دقیق و زمان‌بر به دست می‌آید. در این فرآیند، سیر تازه در دما و رطوبت کنترل شده قرار می‌گیرد و به مدت سه تا چهار هفته تخمیر می‌شود. در طی این مدت، آنزیم‌ها و باکتری‌ها درون سیر به طور طبیعی فعالیت می‌کنند و ترکیبات شیمیایی جدیدی را تولید می‌کنند که باعث تغییر رنگ و طعم آن می‌شود.

با کاهش این نوع از کلسترول و افزایش کلسترول HDL (کلسترول خوب)، خطر تجمع چربی در عروق خونی کاهش می‌یابد و به این ترتیب، از اتساع عروق و سکته‌های قلبی جلوگیری می‌شود. فیتوکمیایی موجود در سیر سیاه، مانند آلیسین، نقش اصلی را در این فرآیند ایفا می‌کند و سلامت کلی سیستم قلبی عروقی را بهبود می‌بخشد. با توجه به این قابلیت‌ها، می‌توان گفت که سیر سیاه یکی از بهترین گزینه‌ها برای حفظ سلامت قلب و عروق به شمار می‌آید. با توجه به رواج فزاینده سیر سیاه در بازار و توجه بیشتر فروشگاه‌ها به فروش این محصول، اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. سیر سیاه، که به صورت حبه‌ای و به رنگ سیاه یافت می‌شود، به راحتی قابل مصرف است و از سیر سفید متمایز می‌گردد.بسیاری از خواص بی‌نظیر سیر سیاه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. اما، آیا همه‌ی این ادعاها بر پایه‌ی واقعیت استوار هستند؟ در این مقاله، ما به بررسی دقیق و علمی خواص اعلام‌شده سیر سیاه پرداخته و صحت این ادعاها را مورد سنجش قرار می‌دهیم.

برای خرید سیر سیاه، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی این محصول کار می‌کنند. این مراکز با انواع مختلف سیر سیاه و فرآیندهای تخمیر مختلف آشنا هستند، و می‌توانند محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب را عرضه دارند. خرید از این مراکز به شما این امکان را می‌دهد که انواع مختلف سیر سیاه را بر اساس زمان تخمیر تشخیص داده و محصولی را انتخاب کنید که بهترین خواص را دارد. مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی می‌شود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعده‌های غذایی خود قبل از تمرین مصرف می‌کنند. سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است.

این نوع مصرف می‌تواند به دلیل غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مغذی، به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند. برای افرادی که به طعم قوی سیر عادت ندارند، پیشنهاد می‌شود از سیر سیاه خام در سالادها یا به عنوان تنقلات استفاده کنند. سیر سیاه به‌عنوان یک ماده غذایی با خواص منحصر به فرد، تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب و عروق دارد. این ماده با مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی، می‌تواند در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی مؤثر باشد. یکی از مهم‌ترین مزایای سیر سیاه، توانایی آن در کنترل فشار خون است.

در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه می‌شوند و ترکیبات جدیدی تشکیل می‌دهند که راحت‌تر توسط بدن جذب می‌شوند. سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد.

سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک می‌کند دفاعتان در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو قوی‌تر شود. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلول‌های مغزی‌اند کمک کند. خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده بدن را ترمیم کند. دمای خشک‌کن را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (حدود ۵۵ درجه سلسیوس) تنظیم کنید و سه هفته زمان بدهید تا سیر سیاه آماده شود.

مطالعات گزارش کرده‌اند که عصاره سیر سیاه چندین عملکرد از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابتی، ضد التهابی و اثرات ضد سرطانی دارد. این سیر به راحتی می‌تواند به غذاهای گرم اضافه شود و به خاطر مزه ملایم و دلپذیرش به خوراک‌ها عمق و عطر خاصی بخشد. می‌توانید آن را به پوره‌ها، سوپ‌ها و حتی سس‌ها اضافه کنید. سیر سیاه را می توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل زنجبیل و لیمو ترکیب کنید تا طعم و خواص آن را بهبود ببخشید. سیر خشک را در پلوپز بچینید، درب را ببندید و دو هفته روی حالت «گرم نگهدارید» قرار دهید.

سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه می‌شود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین می‌شود. سس ساده سیر، از سیر و یک ماده دیگر مانند روغن، کره یا سس مایونز تشکیل شده که از آن برای معلق کردن سیر از طریق امولسیون استفاده می‌شود. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد . از خواص دیگر سیر سیاه می توان به کاهش کلسترول ضد سرطان ومبارزه با یبوست نام برد .

حال جالب است بدانید سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید بوده و با این حال افرادی که به این مشکل دچار هستند می‌ توانند به روش طبیعی این مشکل را برطرف کنند. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. برخی تحقیقات نشان می دهد که این غذا می تواند به کاهش آسیب کبدی به دنبال بیماری های کبدی ، کاهش چربی در کبد کمک کند. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده می‌شود.

خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه ده برابر قوی‌تر از همین خواص در سیر سفید می‌باشد.. این مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی از سلول‌های شما در برابر آسیب‌های اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری می‌شوند محافظت می‌کنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکول‌های پایدارتر آنتی‌اکسیدانی تبدیل می‌کنند. عصاره سیر سیاه، رادیکال‌های آزادی را که می‌توانند به کبد و خون و کلیه‌ها آسیب بزنند کاهش می‌دهد. برای تهیه سیر سیاه، حبه‌های کامل سیر را درون محیطی گرم عمل می‌آورند و اجازه می‌دهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند.

با رعایت نکات بالا، می‌توانید سیر خشک با کیفیت و ماندگاری بالا تهیه کنید. سیر خشک به عنوان یک طعم‌دهنده طبیعی و سالم در انواع غذاها قابل استفاده است. این نوع سیر به خوبی می تواند از اثرات مصرف الکل و مواد شیمیایی را از بین برد و باعث کاهش و از بین رفتن حرارت چربی کبد شود.و پس با مرتب مصرف کردن سیر سیاه می تواند از چرب شدن کبد جلوگیری کند.

همچنین ترکیب بیشتری به نام آلیل سیتئین (S-Allylcysteine) دارد. سیر سیاه با غلظت بیشتر، به بدن به افزایش فواید آلیسین کمک می کند. در مقایسه با سیر معمولی ، سیر سیاه مقدار کمتری آلیسین دارد، آلیسین مسئول برخی از فواید سیر معمولی است اما سیر سیاه غنی از اسیدهای آمینه، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر می‌کند. در طی این فرآیند، افزودنی‌ها یا مواد شیمیایی دخالت ندارند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی‌ که تحت تخمیر قرار می‌گیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید می‌کند.

این ماده‌ی خشک شده، علاوه بر طعم و بوی قوی و دلپذیر، خواص تغذیه‌ای قابل توجهی نیز دارد. سیر سیاه نیز می تواند مانند سیر تازاه برای قلب مفید باشد. سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود.

فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانواده‌های ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازل‌ترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین می‌کنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم. تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید.

می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمی‌رود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است.

به ویژه مادران شیرده و مادران باردار باید به مصرف سیر سیاه توجه کنند. اگر مادر شیرده سیر بیش از حد مصرف کند، ممکن است نوزاد دچار شکم درد شود. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که طی فرآیند حرارتی کنترل شده رنگ آن به مشکی تغییر می کند.

اندازه قطعات بستگی به ترجیحات شخصی شما دارد، اما قطعات کوچکتر سریعتر خشک می شوند. می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند.

در این زمان، حبه‌های سیر واکنش‌های آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر می‌گذارند که باعث می‌شوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. همین‌طور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنش‌های میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند می‌شوند و حبه‌های آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبه‌هایی قهوه‌ای-سیاه و بسیار نرم درمی‌آورند. قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غش‌کردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر می‌گذارد.

سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتی‌اکسیدان‌های فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که می‌تواند به دیواره رگ‌های خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهش‌ها، سیر سیاه می‌تواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تری‌گلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد.

خرید از فروشگاه‌های معتبر و برچسب‌گذاری مناسب می‌تواند تضمینی برای کیفیت محصول باشد. این نکات می‌توانند به شما کمک کنند تا سیر سیاه اصل و با کیفیت را انتخاب کنید و از مزایای سلامتی آن بهره‌مند شوید. علاوه بر این، زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک مشورت کنند تا از هرگونه عوارض ناخواسته جلوگیری کنند. در نهایت، به یاد داشته باشید که هرچند سیر سیاه به عنوان یک ماده‌ی مفید شناخته می‌شود، اما توجه به عوارض جانبی آن و مشورت با متخصصان بهداشت و درمان ضروری است.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر می‌توانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. در نتیجه، سیر خشک یک ادویه خوشمزه و سالم است که می‌تواند به بهبود طعم و عطر غذاها کمک کند. همچنین، استفاده از سیر خشک می‌تواند مزایای بسیاری برای سلامتی داشته باشد. اگر به دنبال یک ادویه طبیعی و خوشمزه هستید، سیر خشک می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

سیر سیاه با آنتی اکسیدان‌های خود می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بیماری‌های شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین ممکن است به بهبود حافظه و سایر عملکردهای مغزی و شناختی کمک کند. مطالعات نشان می‌دهند که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که می‌تواند به کاهش رشد سلول‌های سرطانی روده بزرگ کمک کند. مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند.

طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. در این فرآیند سیر را در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز نگه می دارند.

در عصر دیجیتالی امروز، خرید آنلاین سیر سیاه نیز گزینه‌ای قابل توجه است. فروشگاه‌های آنلاین معتبر که تخصصی بر روی این محصول فعالیت دارند، می‌توانند گزینه‌های متنوعی از سیر سیاه را با توضیحات دقیق و تصاویری که جزئیات محصول را نشان می‌دهند، ارائه دهند. توجه داشته باشید که نظرات کاربران و امتیازات محصولات را در سایت‌های فروش بررسی کنید تا از خرید خود اطمینان حاصل کنید. افرادی که به سیر حساسیت دارند باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. همچنین افرادی که داروهای ضد انعقاد ضد فشار خون یا ضد قارچ مصرف می کنند قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود.

همچنین، به طرز تهیه سیر سیاه و نکات کلیدی در فرآیند تولید آن خواهیم پرداخت. تفاوت سیر معمولی با سیر سیاه یکی از مهم‌ترین دلایلی است که بسیاری تمایل به مصرف سیر سیاه دارند. تهیه سیر سیاه در منزل می‌تواند تجربه‌ای جالب و مفید باشد. در این روش‌ها، سیر با دما و رطوبت کنترل ‌شده برای مدت‌ زمان مشخص تخمیر می‌شود تا به رنگ سیاه، نرم و شیرین درآید. سیر خام با تخمیر در دما و رطوبت کنترل‌شده به سیر سیاه تبدیل می‌شود. با اینکه سیر سیاه مغذی‌تر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناخته‌شده‌ای نیست و چندان استفاده نمی‌شود.

طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. آلیسین یک تیوسولفینات (حاوی گوگرد) است که همراه با سایر ترکیبات سیر؛ خواص ضد دیابتی ، آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد التهابی دارند.

سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمی‌سوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرن‌ها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. این محصول همچنین می‌تواند به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک کند. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند به کاهش سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) کمک کند.

سیر سیاه به دلیل ترکیبات غنی‌اش می‌تواند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی ایفا کند. این نوع سیر، به دلیل فرآیند تخمیری که در خلال تولید آن اتفاق می‌افتد، دارای سطوح بالاتری از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات مفیدی مانند آلیسین است. آلیسین یکی از مهم‌ترین ترکیبات فعال در سیر است که به‌عنوان یک تقویت‌کننده طبیعی سیستم ایمنی شناخته می‌شود. هوموسیستئین که نوعی آمینواسید تولید شده در بدن است می‌تواند به دیواره عروق آسیب زده و زمینه را برای بیماری‌های قلبی و عروقی فراهم کند.. تحقیقات نشان می‌دهد سیر سیاه می‌تواند میزان هوموسیستئین را در بدن در حد مؤثری پایین بیاورد و ضمناً باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسرید در خون بشود و از این طریق از سلامت قلبتان محافظت کند.

بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است. سیر سیاه در اشکال گوناگون روانه بازار می‌شود و برای مثال می‌توانید آن را به صورت درسته یا به شکل حبه‌های پوست‌کنده یا پوره و یا حتی ادویه هم تهیه کنید. در ادامه می‌گوییم کاربردها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است.